Saturday, November 01, 2008

Adoiiii..tag dari sis gayah..huhuuuu....layan ja zassss ;'(

Let's see how much you remember and how much you regret...

1. Who were your seatmates?
11 tahon aku pi skolah, tiap tahon betukar tukar org yg dok sbelah aku...tapi plg aku xleh lupa ada sorang awek cun duk sbelah aku time skolah rendah...anak cikgu tuuu...tiap2 ari aku kena cubit...cubit manja gitu....lost contact dah ngan dia....wakakakakakaka =P

2. Still remember your English teacher?
Adoiiii...manyaknya sir and madam2 aku..mcm sir tan yg klakorrr gilerrr, madam ain yg gilakkk pnya ganazz dan pilih kasih, dan teacher sharipah yg gilakk pnya garang..huhu...aku tidak disukai cikgu2 english sbb aku buduss english..wakakaka...tp aku disukai cikgu2 seni..hahaha =P

3. What was your class name?
Class name??? aiyoooo manyak wooo nama..betukar2 klas aku ni..haha..tp yg akan diingat '5 dinamik' waktu aku form5..sbb aku jd ketua kelas yg durjana dan kejam ...wakakaka =P

4. Who was your first love then?
wahhhhh...my 1st love??? mr.lovess kot...wakakakaka =P

5. Made friend to the lower years?
erkss??? x paham lorrr..ishk3!!!

6. Had a boyfriend/girlfriend?
hehehe...blom adagf meiiii...tp aku ada ramai kawan baik baik,dan juga teman tp mesra..wakakaka =P

7. How was your table arrangement in class?
xpaham sgt la soalan ni!!! nak story pasal jadual ka pasal susunan meja kelas??? haha...crita pasal meja ni...kalau kat skolah rendah mmg mcm2 stail cikgu susun...ada yg segi 4 cantum 6 meja..segi 3 pon ada..paling dasat kami wat meja jadi bentuk bintang...wakakakkaka =D

8. Made any enemies?
erkss!!!! musuh kan enemy ni??? musuh jgn dicari beb!! kawan biar sejuta..hehe..xdaklatu..opss..ada2, aku paling nyampah pengetua skolah aku yg kerek gilerr dn prasan bagusss..smpai skang aku ngan dia musuh...wakakakka, tp puas hati gak dpt conteng keter dia skali dulu..curi cat spray kat bilik seni pastu conteng keter dia..wakkakaka=P

9. What games did you play?
banyak sgt larrrr...adoiiiii....tp yg plg bangga aku penah wakil negeri basketball (gelaran: hanamichi sakuragi/no.10..haha), wakil negeri menembak m16, dan skateboard is my true game(dapat gelaran nort thomas-otai sk8...hehe)!! =P

10. Did you buy your lunch?
kdg2 beli,kdg2 makan kat dewan mkn...dan kadang2 curi jak nasik yg manyak2 atas kaunter tu...x bayaq pon..membe2 aku pon semua makan x bayaq...paling dasat letak lauk banyak2..sembunyi bawah nasik...pastu atas nasik tu letak lauk telor ngan sambal jak...bayar harga nasik ngan telor..wakakakka =P

11. Were you a party animal?
pakebender ni????

12. SKIP CLASSES?
wahhhh...aku suka pekataan skip nihh..geng2 aku cakap monteng jak..wakakka...dah jadi hobi kami ni monteng2 klas ni..ikot subjek gak...kalau subjek yg kami mencik n x suka cikgu tu mesti kami monteng punya..sanggup tdo kat blakang tandas kat padang skolah ramai2...wakaka..sbb tu pengetua mencikk kami!!!haha..xpon wat2 sakit pi ospital..pastu makan nasik lemak ospital..cedappp woiiii..nasik lemak plg best dlm dunia...'nasik lemak ospital jitra' ponteng klas smata mata nak mkn nasik lemak..dasat2..wakakaka =P

13. Did you get suspended/expelled?
adoiii..x pahammm soalan!!!!!

14. Can you sing the School song?
heheheh...lagu skolah akan ku ingat sampai bila2..sbb aku yg start ubah rentak lagu tu jd balada..pastu semua ikot...sampaila hari ni...bangga siollll

15. What was your favorite subject?
muzik,pendidikan seni,PJK..wakakaka

16. What was your school's full name?
sek pdg kota, sek men.sultan abdul halim jitra (jenan)

17. Did you go to the dances?
erksss...adala join brakedance kejap..pastu rasa camdohh jak..badan aku keras...last2 aku men sk8 jak..hehehe

18. Where did you go most often during breaks?
slalu balik asrama...tdO...last2 bangun tido dah kul3..wakakakka

19. If you could go back in time and do it all over, would you?
adehhhh...xmau la aku..tp aku mmg suka zaman skolah aku...tp yg xbestnya exam dan cikgu yg pilih2 kasih..huhuuuu..mentang2 aku pemes, ramai cikgu2 laki yg jeles ngan aku...hahahaha

20. What do you remember most about 5th year?
remember??? huhuuu..plg xleh lupa, urat otot kaki kiri aku tekoyak lepas lompat kijang pringkat skolah...dlm 3 bulan gak xleh jln ngan betol...bila pijak kuat skit sakit sgt2..huhu...aku telepas nak wakil skolah basketball tahon tu sbb kaki aku tu..sedih sgt2...selain tu plg xleh nak lupa, aku lawan lumba motor kat lgkawi ngan membe2 aku,,,time tu cuti skolah, lepas race tu sorang membe aku accident smpai putus urat tangan...aku rasa bersalah sgt2 smpai nangis x henti2....mmg xleh lupa semua tu..huhuuuu =(

21. Worst memory in 5th year?
result SPM ku yg maha terok dan buduss...mmg padan pon ngan muka aku...hahaha...xkisahla, semua dah lepas dah..hehe...apa2 pon!!! ''LIFE MUST GO ON'' dan ''KITALAH yg MENCORAKKAN PERJALANAN HIDUP KITA'' kan??? hehe...-end-

4 comments:

Fifiey82 said...

hehehe awal... bagus2.. lenkali akak tag lagi yer

LOBESS to GAYAH said...

adoiiiii..xmauuu dahh tag..huhuu

suez said...

kamoo mmg warisan lelaki ternakal terensem yg terakhir...miakaka.

lobess to pepo said...

wahhhh pepooo...mana ada ensem larrr ='( nakal tu adala kot..wakakaka

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails