Monday, October 13, 2008

koir preparation......

Huhu...arini aku akan berlepas ke kuantan pahang...kali pertama aku menjejakkan kali ke pahang adalah 3tahon lepas,tu pon sebab join 1 kursus tuh...tapi time tu x masok area kuantan,cuma pi sampai cameron jak...tapi kali ni aku akan berada kat kuantan selama lebih kurang sminggu la jugak.lama tuuuuu...huhuhu...bukan pi mlancong lohhh..tapi aku akan mewakili perlis ke petandingan koir pringkat kebangsaan...sminggu ni kami blatih nyanyi siang dan mlm, letih toksah nak kata la..siang keja,petang blatih,mlm pon blatih..hoho..harap2 semua bebaloi...kalau tak menang pon,harap2 bleh masok final pon jadila..sebabkan koir ni gakla xleh join umah tebuka stacy tuh,cedihla jgk but tepaksa gak bekoban sbb peluang dtg hanya skali kan???harap2 korang doakan ya keselamatan aku sepanjang kat sana k, dan doakan kami menang walaupon saingan nnti dari team2 yg gilakk punya hebat mcm sarawak,sabah dan tuan rumah sendri, pahang....huhu..TQ very much kawan2 =)


nilah pakaian yg aku kena pakai nnti...4pasang tuhhh..hehehe, yang depan skali tu sut kalau kami masok final, yang biru bunga2 tu kalau masok pusingan ke-2, dan yg ijau tu akan kami pakai untuk pusingan pertama....tapi kalau pusingan pertama pon kami dah kalah, maknanya xpakai la sut ngan baju biru bunga2 tu...hahahha...yg batik merah tu akan kami pakai waktu majlis makan malam hari terakhir kami kat sana....-ary-


event : pertandingan koir lagu2 patriotik peringkat kebangsaan tahun 2008
songs : malaysiaku gemilang (lagu wajib), keranamu malaysia (pilihan team)
venue : Auditorium Darul makmur (ADAM) Kompleks Penyiaran Sultan Hj Ahmad Shah
Date : 14-16 October 2008
stay : Hotel Grand Continental Kuantan

Kepada kawan2 kat pahang yg mau nengok kamik..pakat2 mai la ramai2 sokong k..hehehe..pomot2...apa2 sms/kol aku k...lovess u alls.. -ary-


malaysiaku gemilang: versi pop nyanyian si katak...wakakaka



hehe..aku rakamkan bideo ni khas buat.....sapa ya??? lagu koir nihhh...kasi bunyi pop sikit...burok bebenorr bunyiikkk.... next time aku nyanyi lagu si riz plak..besedia utk tutup tlinga dan banjir tsunami..wakakaka =P

6 comments:

Adriana said...

wwaaahhhhhhhhh......... sedapnya suara dia... rasa cam nak pecah geegndang tinger ni.. hohohoh

Gayah said...

nyanyi lagu riz best2 yer lobes....

Anonymous said...

thnks..sa tau kamoo nyanyi tuk sa. ;) goodluck..lamanya mo tnggu jumaat. :p

Fifiey82 said...

wakaaakka dah dpt dgr.... ada skit2 picing lari.... walaubagaimanapon.... u rowkkkk... wakakkaka

Dangerouz_Viruz89 said...

WAAAHHH!!! PAPA!!! CAYALAH!!! NYANYI AR LAGU WONDERFUL TONITE BY ERIC CLAPTON..TUJUKAN UTK MAMA...PEACEEE!!!

zuli2 said...

wakakakakak... lobes.... kalaka siott. mcm nasi lemak jer... nasi lemak?????

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails