Friday, October 17, 2008

memoirs of KOIR 2008

salam...akhirnya slamat gak aku pulang ke kampong halaman selepas hampir seminggu di pahang...trima kasih kpd semua yg merindui aku..haha...Seperti dijangka, pasukan aku hanya pulang dengan sijil..wakakkaa..tapi aku x sedih langsong, kami dah try the best...tapi team2 lain memang maha dasat & dah wat persediaan dgn begitu rapi skali..aku pon kagum dgn pesembahan depa tuh..huhu..kdg2 bleh meremang bulu oma aku dengo depa nyanyi..aduyaiii...apapon ni pengalaman gak untuk aku, sbb nilah kali petama aku join pringkat kebangsaan dlm bidang2 koir nih..harap tahon depan jabatan kebudayaan jemput2 aku wakil negri lagikk..hahakkss =P

setibanya tiba di kuantan....

tempat berlangsungnya pertandingan...auditorium darul makmur (ADAM) yg dasat...

masok2 ja dlm auditorium lagila aku tekejut...gilakk punya dasat dalamnya...huhuhu...mau pengsan ja aku...xsangka dapat masok tempat yg maha dasat cmtuh...kagum sebentar aku, tapi dah lama2 jadi biasa jak..hehe =P

hohoiiii...best pose dari kami!!! setibanya sampai d auditorium...hehe..dari kiri azam,wan,own,apis,haku..blakang baju putih..vish carlos yg sengall...hahakss=P

wahhhh..macam castello tuuuhh..hehe..pose ngan vish carlos...vish ni team koir haku gak..dia ni celcom celebrity idol, dan antara 10 jejaka terkacak malaysia 2007..chewahhh..promot vish skit...vish ni dulu pernah dapat masok AF2, tapi last2 dia tarik diri dan digantikan dengan zahid..rugi2..haha,jangan lupa lirik pon dia penah masok gak..wakaka...apa pon ko memang best n sempoi brO....hehe -ary-

posing dengan vish lagikkk..hehe

ni lah group tuan umah 'pahang'...kalaula ada kategori pakaian paling best..aku rasa mesti pahang yg monang...lawa n dasat sunggoh...yg pakai baju potugis tu cumill woo..wakaka=P

hehe...ni group koir srawak...power beb sora!!! srawak no.5 keseluruhan...xsempat nak bekenalan ngan dak2 srawak nih..hahaha=P

video
aku uploadkan bideo team KL nih sbb aku rasa pesembahan dak2 nih sgt menarik skali...tapi last2 result sangat2 tidak disangka....bayangkan,ingatkan sekurang2nya dak2 ni dapat no.3, last2 final pon x masok..aduiiii...check2 balik point, kumpulan haku point lagi tinggi..hahah..u no why??? sbb kumpulan kL ni lebih mementingkan pesembahn tarian / gaya daripada nyanyian..last2 kami sedar gak, koir mementingkan nyanyian...bkn pesembahan..hohoho..akan diingat itoo pengajaran..kami pon akan cuba lebih baik tahon depan..tu pon kalau2 dapat pi kebangsaan lagi..hehehe..-insyaAllah-

6 comments:

sixnebess said...

waaaaaaaaaah!!hohoho..swk ja..team kamoo mana? :p swk mmg power bah.heran ja awat depa x menang..tlebe nebess kali..wakakakaka...thnks tp mcm ada yg kurang..apa ek?

Fifiey82 said...

best kan aktip2 mcm ni time blaja... nnti lepas habis blaja rindu sdh....lebih2 lagi bila sdh final...thn depan tumpu kepada picing2... muehehhehehe

LOBESS TO NEBESS said...

wahhh nebess...sarawak santeq2 jugak..wakaka =P

LOBESS to GAYAH said...

astagak gayah...sapo yg tgh studi nihh??? den ka ekau?? hahaha=P konpius suda nihh..hoho

TepungPelita said...

ok la 2...janji dapat timbe pegalaman...

haha..sedap ke sore ko.???

lobess to tepongpelita said...

NIK..wahhh..masok gak hang blog aku..wakaka...timbe pengalaman tu cmner??? kalau timba ikan mmg aku very pandai..hahaha =P

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails