Sunday, October 12, 2008

stacy datang kepadaku??? wahhh..nape??? mimpi ka aku???

wahhh..kan aku cakap..mcm mimpi tak??? bayangkan stacy nyanyi lagu aku stacy depan aku...pastu aku plak sambong dia nyanyi..gilakk punya terlebihh...wakaka..tapi yg sayangnyerrr..time tu la kamera aku nak habis bateri..huhu, nasib baik enpon adik aku ada kamera dapat gak tangkap as bukti...tapi gamba kabor mata memandangla..huhu...sedih..apa2 pon bangga aku sbb ramai yg tepok tgn besorak lepas aku nyanyi...hahaha..opsss..jgn lebih2 =P

Ni plak gamba apa ya ??? takkan stacy mau mintak no tepon aku kot kan??? hahaha tak logik lohhh...tapi mmg betol pon =P xdaklah, actually pic ni ketika sesi stacy mau mempromosikan callerringtone lagu rayer dia..dia tanya..'sapa yg mau kolerington??' aku dgn muka xmalu ckp mau..wakakaka =P dan2, tapi yg penting...dia yg miskol haku dulu..bangga aih..hehe =P

Cubaan pertama gagal...tapi pecubaan ke-2 bejaya beb..hehe...astagak!!! stacy plak muka nebess nihhh..aku tetap maintain cool jak..wakakakka =P

wahhh...nilah CD ngan topi hotlink yg stacy kasikk...cun x???ada sign lagi tuhh..aduihhh...best2...bersinar-sinar kan CD stacy tuh...effect flash tuh..x edit apa2 pon la..haha

Simpan dalam rak tuhhh...hehehe...

wahhhh...terlebih sudah..hohoho =P

2 comments:

Laura Austin said...

Wah!...dah jadi bahan koleksi...huhuhuhu...untung ko dan sgt bertuah, ary...tumpang hepi ko dpt jumpa stacy walaupun ko tak dpt dtg majlis stacy frenz....next time kita jumpa ya?

ary.ahmad said...

sis LORA...thankss...keciwa sgt xdapat jmpa korang..dun wori kalau ada juduh jmpa jgk kita semua...apa2 pon taniah kepada semua ajk2 yg tukuslumus jayakan malam mesra stacy tuhh..korang memang the best n gempakss..huhu :)

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails