Thursday, November 20, 2008

lelaki vs perempuan...

Kajian Menarik terbaru..

Lelaki:
1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt
5. Beredar dan sambong wat keja lain



Wanita:
1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..

ary: wakakaka....jangan marah nohhh!!! =P
@kembar

11 comments:

eleza737 said...

final score =

Lelaki 5 - 40 Perempuan

wahhh perempuan menang besar..!!

yeayyyyyyyyy..!!!

*lumpat *lumpat

pinbaju said...

wakakakakaka....lelaki memang pantass... straight 2 the point...errr pompuan pulak...errrrr ayuuuu sungguh...errrkkkkk larrrriiikkkkkkkkkkk

Anonymous said...

waahhh..!!ya ka ppuan gtu?
ni yg wat post ni punya pengalaman kali..hohohoho..kan kan kan..

mr.LOVESS said...

wakakakaka..pompuan oh pompuan!!! nak jadi pompuan gak la..wakakakka!! xmaula..x besttt!!! xleh kawin 4 nnti..wakakkakakkaka =P

pinbaju said...

adeeeeiiii ary getek...ada hati gak mo kawen 4....wakakakakaka.dah2 bersyukur lah bro dgn aper yg ader...ciptaan tuhan mmg sempurna...huhu

mr.LOVESS said...

wahhhh abang aripin...huhuuuu insappp sekejappp..uwaaaaa ='(

Anonymous said...

insap..insap.....?

mr.LOVESS said...

uiksss non2...??? =P

IslandLady said...

heehheehe lawok... pompuan ader ker gtu? wakakaakaka... adoiii " Have a Power Puff Girl"

mr.LOVESS said...

power currypuff girl =P

Laura Austin said...

Napa pulak sis lola kat bghn lelaki ya?

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails