Tuesday, November 04, 2008

memoirs of 'zaman sekolah 1'

Arini...04/11/08...cepat betoll masa belalu...ntah2 apa kes ntah, lepas aku dapat tagged dari sis gayah, dan nmpak pic en.kos zaman skolah dia...tetiba ja aku teringat dan nak share perihal aku ketika zaman2 sekolah menengah...zaman yg mula2 aku nak kenal dunia..banyak tol suka dan duka...walaupon aku rasakan skolah aku tu mcm penjara ja, dan 5 tahon aku kat situ..tapi bila ingat2 balik...mmg sweet sgt memory kat skolah tu...huhu nangis japp....bila lah nak jumpa balik semua geng2 aku tu???? semua dah bawak haluan memasing...aku pon sama...'dengan dunia aku'...tapi kepada semua kawan2 aku..korang tetap aku akan ingat selagi otak aku mampu berpikir dan jantong aku masih berdetap..cewahhh!!! hehehe...ni ja antara pic kenangan aku di zaman skolah dulu...hehe (actually x banyak pic aku zaman skolah dulu...almaklumla...aku dulu mana ada kamera..waakkaka..gilakk punya kuno aku ni) haha..gelak dlm menangis ='( !!!


bila aku nengok balik pic nihh..aku akan gelakkan diri aku sendiri..yalakan...gilaaakkk punya poyoooo pic aku ni...hahahaha..kalau leh balik zaman skolah aku, aku jumpa diri aku ni..mau ja aku sekeh2 kepala 'aku' tu sendiri..wakakakka...skima habiss...rambot x penahnya nak panjang...smart memanjang..wakakakaka...tapi tu time skolah siang lorrr...kalau petang masa main, dan di malam hari...brubah habis aku wehhh, bertukar menjadi hantu.....gilaaakkk punya hipokrit..wakakakaka =P



pecaya atau tidak...nilah pic aku di zaman kegemilangan skate...bila time petang2 jak, habis kami menjahanamkan tangga2 dan tong2 sampah skolah..hahaha...gamba ni aku tgh wat 'olie' ...menurut kawan aku, aku punya 'olie' adalah 'olie' paling tinggi penah dia tengok seumo idup dia...wahhhh!!! bangga tu statement tu..wakakkakaka =P


haaaa...ni pon aku zaman2 kegemilangan skate kat skolah...gilerrrnyerrr kuat tulang kering aku time ni....jatoh cmner pon x saket wooooo..hahaha



last but not least....ni la pic aku skarang....amacam?? encem x??? wakakkaka...mlawak jak....gilaaakkkk punya prasan..hahahah, skali skala beb...jangan marah nohhh =P

TO BE CONTINUE........

11 comments:

Laura Austin said...

Hensem siot pic yg last tu... dup dup..

sixnebess said...
This comment has been removed by the author.
StacyFrenz Official Blog said...

heh heh heh, seronok juga masa sekolah kamoo dulu ya, ska8Boi keh keh keh

LOBESS said...

WAHHHHH,,,X SAMPAI 30 MINIT DA ADA 4 KOMEN..HAHAHA.. RECORD AKU NIHHHH..HEHE THANKS YA ALLSS..SAYANG KAMOOO SEMUA.... YAKA PENAH PELOK NEBESS??? HOHOOO JELES=p SIS LORA..SIS LORA INGAT SIA KA YG LAST SKALI TU..SAMA EK??? HAHAHA PRASAN LAGI =P

suez said...

mau pinsan klu pic yg last tu lobess..mau nyer aku fly ke perlis tika dan saat ini juga..mo polok2...mo siyum2...gitew kaedahnya...miakaka..bluekkk

LOBESS said...

wakakkaa..kalau itoo aku..da lama aku blakon citer pilipinn..hahaha... pepo2..ishk2 bahaya nihh =P

zuli2 said...

gambar yang ko tu pakai baju tu suka la aku tengok... mcm nak peluk ja... wakakakka tapi mesti peluh kan sbb ko main skate masa tu.. tak nak la peluk geli plakk... buekkk

LOBESS TO ZUL-LIPAN said...

wakakakka lipan..aku dah agak dah ko ni cam gay jakk...mo pelok aku lagi tu...pastu cover2 ckp geli la plak..wakakakka..eiiiiii !!! geli geleman aku wehhhh...hahhahahha...baru form3 dah gay..wakakakkakakk!!!!

Anonymous said...

lobessssssssss siyessssss ikhlas nak komen hang nih... huduh gak hang time skul yer... wakakakakakaa

LOBESS TO ANON said...

WAKAKAKKAAKA ANON GILAKKK..MMG AKU HUDUSS PON DULU DAN SKARANG...CUMA MANIS TU ADA LA SKIT2..WAKAKAKA =P

RiEnAnEyKoMa said...

hahahaha...siok2 aku bca dr mula smapi abis..ketwa smapi mau pecah pert nie...yang palig last kali tue aku lagi gelak mau pecah pala..wakakakakakaka..... ingatkn tul la..rupanya bepoyo ja..wakakaka..

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails