Monday, December 29, 2008

salam maal hijrah 1430...

Slamat tahon baru semua, tahon 1430 hijrah...bermakna dah satu ribu empat ratus tiga puluh tahon dah kisah hijrah Nabi junjungan kita Muhammad S.a.w berhijrah dari Kota Mekah ke Kota Madinah...Aku cuba refresh balik otak aku..Alhamdulillah aku masih gak ingat semua tu, apa yg ustaj, ustajah aku ajaQ dulu, masih segar dlm ingatan aku...walaupon makin lama makin terok dan jahil jugak prangai aku ne...Kadang2 aku lalai jugak dgn dunia...Mmg mcm2 dugaan dan halangan yg buat aku leka...Bercakap pasal azam tahon baru..Apa azam korang ek? Azam aku....fuhhhh banyakkk sehhh..Sebanyak pasir di pantai..uikksss banyaknya??? hahahaaa...Alhamdulillah azam aku tahon lepas ada gak tercapai, walaopon ada gak yg masih belom 'accomplish'....Apa2 pon, skali lagi diucapkan selamat menyambot maal hijrah untuk semua yg mengenali aku...sayang kamoo semua... =)

* Doa Awal Tahun [ download ]
* Doa Akhir Tahun [ download ]

Sunday, December 28, 2008

can't smile without you...

video

haha, apa kes aku sent lagu nihh ek?? xda apa2 kes pon..saja ja..Tadi check2 balik file lagu lama..jumpa lagu ne..Hehe, ni pon salah satu lagu 'peberet' aku gakk dulu2...siokk ehh lagu ne..huhuu...pagi ni terasa mo ke youtube lepas tu terasa nak post..thats all..hahaha..lagu ni lagu lama..dinyanyikan oleh 'Barry Manilow' yang rambot ala2 kump.the beatles tu..haha, suka ehh aku apa2 yg ada kaitan dgn the beatles..retro gitu..siokk kalau dapat pi zaman dulu..hahaha=P

Thursday, December 25, 2008

imej baru blog kuh! baru ka??? haha...2009 yang bakal tiba..dup..dap...


Alhamdulillah...siap jugak templates baru haku??? ada beza ka??? mcm sama ja kan??? hahaha...x kisahla cmna pon...tapi yg penting tujuan aku tukar templates nihh nak 'settlekan' masalah 'lambat loading' blog hakuu...aduiiii, ramai ckp blog ni berat mcm 'tong'..tong apa aku xtau...tong gas kot..Depa cakap, 2 jam baru dapat bukak blog nih..aduiii lamanya! Selain tu, aku ubah templates nihhh sbb mau kasi 'feel' baru kepada aku dalam menempuhh tahon baru yg akan datang beberapa hari ja lagi nih..huhuu cepatnya!!! tahon baru, mesti ada azam dan imej baru kan? hahaha...sebenarnya banyak aku nak kasi 'ucapan trimakasih dan penghargaan' kepada teman,sahabat dan kawan2 aku sini yg banyak membantu aku di sepanjang tahon 2008 nih...Tapi aku simpan dulu ek! sebab aku ingat nak sampaikan semua2 ucapan pada malam 'TAHON BARU' tu..huhuuu..insyaallah..tu pon kalau tenet aku xkena potong! wakaka...trimass semua -ary-

Monday, December 22, 2008

TAG DARI BEK2/EDA..... last tag rasanya tuk tahon 2008 nih...harap2 la..haha

hehe, rupanya 2 minggu nihh..adalah minggu tag mengetag...haha, kepada bek2/eda...nihhh adalah jawapan kepada tag yg anda kasikk..hehe, ingat jugak hang kat aku ek bek2...ni yang nak kasik award kat hang nihhh..wakakaka =P

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

BENDA penting??? enpon kot..pastu, mp3 kuh...lagi 1...kad pengenalan kot..hehe

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
BENDA terakhir beli...ermmm, nasik lemak! haha, tu makanan kan? kalau benda..ermmm..haaaa!!! 'dvd kosong jenama imation 3 keping X rm 1.50 = rm 4.50' wakakaka..hambikk kaw! siap ckp jenama ngan harga lagikk =P

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
haha, mestila kat kampong kuh di indera kayangan sini, ishhk2 =P kalau tanya tempat honeymoon kan lagi best??? hahahaha =P

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
hubungan dgn?? soalan x jelass meiii...haha..tapi bagi aku, pemeli ka, kawan ka, bini2 ka, sahabat ka, atau sapa2 saja yg aku kenal...biar lah berhubung sampai ke akhir hayat aku...insyaallah akan ingat kalian semua..huhu =)

5. Adakah anda dilamun cinta?
dilamun??? apakah maksudnya...dilamun ngan 'jatoh' sama ka maksod??? atau bermaksod dibius?? aduiii..x paham soalan =P

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
warong kopi toklang inson...baru td pi beli nasik lemak situ..dia cakap dia mo naik taraf warong dia jadi restoran..wakakaka =P

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
komik & majalah dikira buku x? baru ja smalam aku beli 'komik utopia' ngan 'majalah E-RING' =)

8. Apakah nama penuh kamu?
namaku...' pemimpin bertamadun yang terpuji dan bercahaya' wahhhh!! napa leh jd cmni nama ku? kalau x silap tu lah maksod nama aku...hehe =)

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
honestly..my mama..but abah also ok..huhu

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
hmmm...sbenarnya ramai sgt yg aku nak jumpa...kalau sapa yg rasa mo jumpa aku tu..begitulah juga aku..hehe..ayat 'umum' =P

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
duan messi, arnet castello, otai jat, own komodo, zariQ, kak pia, nad..and last but not least...nurull..wakaka =P

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
sendiri jak..hehe, kdg2 ada gak mak/kakak basuhkan =P

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
hmmm...ntah, terlalu banyak ( rugi kan kalau hidop di dunia tapi x mlawat 1 dunia kan? ) hehe

14. Pelukan atau ciuman?
pelukan dah pernah...besa2 aja kalau pelok dgn pemeli / kawan...ciuman plak ada bnyak jenis, di pipi..di dahi..di mulot dll kan?? yg mana 1 ek? tapi honestly, aku belom pernah berpelok / bercium dgn yg 'bukan muhrim'...sbb tu aku xdapat pilih yg mana satu siok...huhuuu =P

15. Butirkan 8 perkara tentang orang yang tag kamu
8 pekara? aduiii banyaknya....
1) pandai berpantun
2) insomnia punya budak
3) bijak IT..kecik2 dah dasat pada aku men tenet2 nihh..tensen toll aku
4) muka dia penah masok majalah..( tp aku blom nengok lagi =P )
5) takotkan anjing..haha, aku pon sama =P
6) suka menolong..hehe
7) baik hati
8) berkaca mata....

16. 8 perkara yang amat saya gilai
1) bola
2) movie
3) lagu dan muzik
4) komik
5) men game
5) race motor..haha, dulu jak =P
6) melancong/camping/berenang
7) ngecet
8) panjat bukit/gunong...hehe

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
- dah jawab di tag yg lalu- hehe

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca
astagakkk..8??? komik kot kelapan-lapan...wakakakaka =P
1) feel 100% episod akhir
2) utopia edisi bumper
3) fatal chaos siri 4
5) le gardenia siri 3
6) E-RING cover 'high school musical 3'
hehe, tu ja yg tebaru...

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali
dah jawab jugak soalan nih..refer tag yg lalu =)

20. 8 orang untuk di tag
xder...hahahhaa =P

:dizzy:

Saturday, December 20, 2008

tag sis gayah @ fafau nurgayah =P

fuhhh, lama tolll x jawab tag2 nihh..akhirnya tag datang lagi...kali ni dari sis gayah atau nama dlm i/c nya fafau nurgayah...wakakaka..akan ku jawab tag ini sedaya yg mampu...haha layannnn...=P

a) 7 fakta tentang aku..

  1. rambot asal ikal mayang perang skit2, kulit coklat gelap, rabon jauh...hahaa =P
  2. ada parut lahir di muka ( mak aku ckp aku bakal pemes sbb parut ne..pemes mcm mana tu xtau plak aku...nak sedapkan ati aku ja kot!!haha )
  3. anak ke-2 dari 5 org adik bradik..hehe
  4. tinggi ( 176cm ) berat ( 58 kg ) tinggi ka?? xla tinggi sangat..kalau kurus tu mmg ya..haha =P
  5. aku x ensemmm, cuma biasa2 jak...hehe, tapi org ckp kalau aku senyum muka aku jd cumilll...wakaka..yaka? mau jaga hati ja kot..hehe =P
  6. aku jeniss lambat pikap...asyik2 blurrr jak..huhuuu
  7. ada lesung pipit di pipi kanan...hahaha, yang ni ramai pompuan2 yg jeless ngan aku..apa depa suka sgt lesong pipit aku pon xtau...kalau la bleh ambik, aku kasikk ja..hahahaha =P

b) 7 perkara menakutkan aku di duniawi ine..

  1. allah s.w.t, tuhan yg menjadikan aku =)
  2. difitnah
  3. ditipu
  4. accident...huhu
  5. pergaduhan, peperangan
  6. anjing, ular berbisa, lembu, tikus....hahahaha
  7. aku x suka kekejaman, penindasan...aku sukakan kedamaian..huhuu =(

c) 7 lagu yang paling aku layan

  1. somewhere over the rainbow ( norah jones/kamakawiwo ole )
  2. tercipta untukku ( ungu )
  3. everybody changing ( keane/lily allen )
  4. aku masih sayang ( st12 )
  5. sampai surga ( pejal tahir )
  6. ku ingin kamu ( romance )
  7. ayat2 cinta ( rossa ) dan banyak lagi....haha

d) 8 perkara yang slalu aku sebut.

  1. assalamualaikum/salam =)
  2. bismillah =)
  3. astarfirullah =)
  4. alhamdulillah =)
  5. syukur =)
  6. amin =)
  7. ishhhk3
  8. aduiihhh...hahaha =P p/s : yang ( 2-6 ) tu yoyoorrr ja kan? haha

e) 7 perkara yang benilai bagi aku..guess wut???

  1. keluarga ku
  2. teman2 ku
  3. kawan2 ku
  4. sahabat2 ku
  5. hidup ku
  6. diri ku
  7. aku dan dirimu...cewahhhh!!! yang last skali ni xleh blah..wakaka =P
- the end -

:wink::bye::kiss:

Wednesday, December 17, 2008

award dari nebess & vivi...

Salam, huishhh2, mcm lama plak x bukak blog aku nihh..sibok sggoh aku sminggu dua yg lepas...ditambah ngan 'tenet' yg kadang ada kadang x, pastu lembap mcm sipoot..huhu, ilang mood aku...Nasib bek ada kawan2 yg ingat aku, pastu men kasi award2 lagikk...hohooo..gumbira kembali hidoop ini...thankss kawan2 yg slaloo ingat aku..sayang kamoo semua foreva n eva...insyaAllah..hehe =)


hehe, award dari vivi..thanksss vivi....syg kamooo..hehe..astagakk!!! mcm puyuss ja kan??? xtraodinary lagikkk tu, dictionary pon aku x baca nak xtraodinary..ishkkk2...pastu kunun2 love 'your blog' la kunun!! wakakaka...hehehe..to viviii..i also love your bloggg...cewahhhh, and also love u...opssss....love sbg adik bradik lohhh, jan salah paham nohh!!! wakakakaka =P


heheee, ni plak award dari siXnebess / zarith nur nadiya....dah lama dah dia kasikk award nihhh, aku ja yg x hapdet2...ishkkk2..apala aku nihhh, thankss bnyak2 kat nebess, asal ada apa2 ja mesti aku antara 'the 1st one' dia kasikk...huhuuu teharuuunyaaaa....syg kamooo jgk nebess..hehe =)

p/s1 : 'power blog' award tuh aku xtau dah nak kasikk sapa....semua blog power2 la...sapa rasa blog dia power amik ja k award nihhh..hahaha..bkn cmtu, sbenarnya yg aku nak pass award nih, kebanyakan dah dapat dah pon..xkan nak kasik 2 kali kan? hohooo =P

p/s2 : hehe, 'xtraordinary award' yg vivi kasikkk tu plak aku nak pass kat nama2 berikut...

1) sixNEBES : tok guru kuhhh, insan yg mengajar ku ttg 'dunia blog' nihhh..dari xtau apa2 pasal blog smpaila tau apa2...hahaha...cewahhh, haruslah xtravaganza blog dia nihhh...thankss nebess, kaulah temankuh..cewahhh =)

2) Yantacy : yan, xtraodinary ka blog kamoo yan??? hahaha, amik ja k award nihhh, pastu copy kat blog kamoo...siapa yan di hatiku ek??? hehehe....ntah, no komen? <--- jawapan artis! wakakaka =P

3) Sis Eliza : Kak elisss..ada adiah utk kamooo...hehehe...kak elis nihh ckp dia menyepikan diri..xtau la apa kes..kalau aku tau pon akan ku diam2 kan ja diri nihh..hahaha...muga kak eliss kembali ceria..caiyok2..haha =)

4) Jmeline / JJ : hehe, adik kuhh yg cumill dan pandai menyanyi....hahaha..ada adiah utk kamoo, jumpa anda di AF7 nnti k..hahaha, mcm confiden ja kita kan? ishhk2 =P

5) Sis Gayah / fifi nurbaya : sis gayahhhh mana kamooo??? rindu sis gayah!!! huhuuu, adiah utk kamooo....hehehehe...muga hepi2 slaloooo... =)

:flower::pompom::kiss:

Saturday, December 13, 2008

taniah stacy!!! ke anugerah juara lagu...hoyeyyyy!!!

Wahhhhh!!! akhirnya STACY bejaya gak ke 'anugerah juara lagu' tahon nihhh...ishhkkk x sangka tolll den...suspenn tolll smalam time pengunguman finalis, mau lucut jantong haku...huhuuu...Stacy buat pesembahan no.2..kalaulah dia wat pesembahan tengah2 skit mesti tenggelam habis semua contestents lain...tapi yg penting pesembahan stacy smalam mmg malatopss, mantap, dasat, tetapi simple and smooth..tiada cacat cela ditambah vokalnya yg tersangatlah baguss..cewahhhh!!! gilakknyerr puji...hehe, paling aku terharu smalam geng2 stacy frenz diketuai presidennya sendiri en.kos mmg very the best korang smalam...sorakan plg kuat utk stacy smalam...huhuu..kalaulah boleh join korang smalam kan..apa2 pon, taniah utk semua!!! hehe...

Stacy dengan senyuman paling ceriaaa nihhh!!! pakaian stacy pon cantekk + ranggi..mmg kena sangat dgn dia...gamba dipetik dari stacyfrenz official blog ( www.stacyaf6.blogspot.com) ...ngehehe =)

dengan komposer 'aku stacy' kak intan......mmg dasattt stacy mlm smalam...teharu sunggoh aku...huhuuu

p/s : harap2 stacy buat lagi baik utk anugerah jora lagu nnti...tambahkan lebih banyak gimik2 yg mampu memukau juri nanti...i know u can do it gurl!!!! hehehe

p/s : kepada kawan2 sfc yg lain, insyaallah akan ku pegi final mujik2 nnti...hahaha..try2!!!! smalamm korang semua mmg best sgt2...bangga kenal ngan korang semua!! cewahhhh!!! hahahaha =P

:flower::bye::kiss::pompom:

Friday, December 12, 2008

majlis persandingan kak dilla dan abg edin ( 10/12/08 )

Alhamdulillah, selesai gak majlis pesandingan my kakak and abg edin...syukur sgt2 aritu x ujan, cuaca pon baik2 aja...Paling penting majlis berjalan dengan tersangat2 meriah walaopon sederhana...Selesai sudah majlis kahwin yg buat pertama kalinya dlm pemeli aku...Pengalaman beharga gak la knduri ni bagi aku sebagai abg yg sulong..hehe..Lepas ni sapa plak aku pon xtau...tapi aku kasi peluang semua adik2 aku dulu la..baru aku plak..haha =P

malam tu kami sebagai geng2 laki kupas2 daging...uikss, kupas ka??? ye kot, cuts intoo pieces..haha=P

hehe, ni lah my makcik...merangkap tukang hias segala yg ada...untong dapat makcik yg rajin + kreatif mcm dia..wakaka dan2 kipas!! =P dulu time muda2 muka dia mcm hillary duff, tapi lepas kawen jak, betukar jd hillary clinton plak dia...siap gendot2 lagi..wakakaka =P

Hehe, ni plak makngah dan pakngah aku yg sehati berdansa...tekun toll wat persiapan kenduri haritu...huhuuu! terharu aku. Thankss very2 much2!! syg mkngah,pakngah..huhu! makngah aku nih muka dia kan, mcm cikgu fatimah AF tu...wakaka!! pakngah aku plak sejibik cam ferhad muka dia...nyanyi pon cedap gak..kalah ferhad..wakaka...sejukk aihhh!! =P

Antara tukang2 masak handalan kampong aku...suspekkk tol!! cedap2 sgt2 depa masak...terharu skali lagi sbb semua sudi nolong2 kami sepemeli...makasih gak wat adik2 tuyull yg sudi basoh2 pnggan cwn aritu...x nyesal aku import hangpa semua! wakaka...duit upah bulan depan k abg bayaq!? hmmm..nak upah ka nak pahala aku tnya? depa ckp nak dua2..pandai dak2 skarang nih! wakaka =P

Kazen2 aku semua aku kasikk tugas masing2...kalau yg pompuan jadi pelayan la..apa lagi...haha, ni anak maktih n maklong aku... ( kakcik, nabila ) ;)

Dj yg betugas aritu...dasattt eh dia...gelakk ja manjang...sora pon sodappp!! makacehh sbb ceriakan suasana kenduri aritu...tapi rugi la xde karoke..huhuu! kalau x leh aku nunjok bakat nyanyi aku! bakat ka?? wakaka..katak puru jak....- gamba bawah : antara tetamu yg hadir aritu..

Kebetulan aritu mesin padi mula ambik padi2...so, apalagi...dgn idea aku...kami pon potoshot kat depan sawah padi tu, kameraman semua beterimakasih kat aku..wakaka...tepi rmh aku ja ni.. hehe... =)

my pemeli...

hilang sudah janggot kambeng aku...p mana ek??? wakaka =P

Ni rasanya org panggil 'makan beradat'..tapi aku panggil makan control habis...wakaka...kalau aku kawen, aku pakai tangan ja makan..huahahaha =P

kek aritu...aku sempat makan yg warna putih tu jak..huhuuu...malas nak berebut ngan budak2 x cukop umor...wakakakka =P

lomantikkk ehh! tapi x paham aku..ni suap kek ka kasi letak kapas kat gigi sakit??? wakakkaa

antara hantaran....

Potoshot kat gua cenderawasih perlis....sanggop tu pi sana...hehee

kepada akak dan abg edin, muga bahagia ke anak cucu,cicit,piut...dan sampai bila2..jgn gadoh2, ingat! kena harus saling pecaya, komunikasi yg baik, harus jujur dan bertolak ansur...pesanan ikhlas dari adikmu...hehe... -the end-


Sunday, December 07, 2008

Sekitar Majlis akad nikah ( kak dilla & abg edin ) 06/12/08

Alhamdulillah, bersyukor aku kehadrat ilahi majlis akad nikah akak dilla dan abg edin smalam berakhir dgn selamat dan lancar jak..dgn dibantu oleh aku...hahaha...kat sini ada beberapa pics smalam yg sempat aku tgkap untuk teman dan kawan2 sekalian..hehe =)

Acara mengenakan inai...diketuai adik kuh 'dekna'... kosentrat ja dia bab2 nihhh..padahal nak lari dari tlong besiang ikan..wakakaka, Kreatif gak dak nihh, x sangka aku! =P

Majlis akad nikah dijalankan di masjid 'nurul iman' bedekatan dgn rumah aku..Dikadikan oleh imam mesjid itoo..Lawak tol imam silap sebot nama bang Edin...Aku plak yg gelak paling kuat, memalukan betoiii..wakakakka, sekali lafaz jak bang edin nih, dasat gak dia =P

Antara yg hadir malam smalam, ada gak wat kenduri skit2...Ujan renyai2 pada mlm itoo.. namun majlis ttp meriah gitu... =)

Haaa, makanan yg ada..Ulam tu aku yg cari tau!!! tapi aku x makan pon ulam..wakakaka =P

Astagakk!!! kak dilla sempat wat aksi2 pontianak plakkk..aduihhh, main2 toll dia smalam...hahaha. Sapala yg mekap muka dia tu...aduihhh, nmpak gelap dan bulat muka dia smalam...yg bulat bertambah bulat! hahaha, jgn marah =P

Antara pics yg aku sempat tangkap..tepaksa betarong ngan kamreman2 tuk amikk pic nihh...siap kena marah lagi aku..sbb kacau2 depa...wakakkaa, lantak ah!! haha =P

Elehhh, malu-malu meowww kununn!!! bueeQQQQ!!! =P


Hantaran yg x seberapa..haha =P

Haaaa, my pemeli...hehe, yang baju mlayu ungu tu adik aku 'yat'..baju kurong tudung putih tu 'dekna' dan yg lain semua kazen2 aku kecuali mamat baju kuning tu...'abg angkat dekna'.. hehe, kazen2 dari kedah 8hb ni baru mo datang sini...runtuhlah rumah aku...wakakakka =P

Sempat gak inteprem skit, saja nak tunjuk janggot aku yg dah panjang..ganas suda muka aku...hahaha!! pic dengan anak makcik aku, 'echa' =)


Majlis akad nikah dah berakhir dgn slamat...Alhamdulillah..kak dilla pon da jadi istri org..hehe...fuhhhh, letihhh gilakkk smalam...skrang nih, nak tunggu kenduri la pulak...Hari rabu nihhh ( 10/12/08 ) - raya haji ke-3....Disini aku ingin menjempot siapa2 yg mengenali diri aku untuk hadir ke majlis tersebutt...chewahhhh... -amin-

Friday, December 05, 2008

majlis akad nikah kak Dilla dan abg edin ( 06/12/08 ) =)

Esok...06/12/2008 adalah hari besejarah dlm pemeli aku...(majlis akad nikah) akak kesayangan kuh yg seorang tu, akak dila..aduiii mcm x cayerrr jakk..kawen gakk dia...huhuuu...Kak Dila anak sulong dlm pemeli aku..Jadi dia yg mula2 kawen, mknanya xdala dlm pemeli aku yg langkah bendol lagii..hahaha, Minggu nihh mmg sibuk la sikit, segala pesiapan akad nikah telah aku, ahli2 pemeli, kazen2 uruskan sikit demi skit...kadang2 aku monteng gak keja utk balik rmh...Mcm2 gak dah aku wat, daripada pasang2 langsir smpai la tangkap ayam kampong nek aku..subuh2 woo dah tgkap ayam..wakaka lawak2 =P

* Akad nikah akan dilangsongkan malam besok (06/1208)..adala kenduri sikit2 untuk akad nikah tu...hehe =)

* Majlis kenduri kawen pulak akan dilangsongkan pada ari Rabu depan (10/12/08) - raya haji ke-3...hehe..Kepada semua kawan2..jempot2 la datang rumah ya..tolong2 aku wat keja...wakaka..siyesss nihhh =P

Dan ini adalah beberapa keping potos kak dila. Saper yg mo nengok kak dila sgt2 tuhh...korang nengok la puas2..hahaha..x cumill pon..aku lagi cumilll kan??..wakakaka =P


hehe, ni lah kak dila...ni time mam bihun sup kat patin corner...adess, x la cumilll mana kak dila nihh, besa2 jak..kalau dari dekat mcm fida mncari bntang pantene tu..wakaka!! dia mcm aku gak..x suka ditangkap2 gambaq..yeke?? haha...tapi kak dila ni potogenikkk wooo...bueeQQ!!! =P

Kak Dila ni penyanyi gak dia....penyanyi kat perlis ni jak..haha..ni pic dia time pesembahan merdeka itu hari...nyanyi lagu siti time nihh...layannn ja..hahakkkss =P

p/s1 : esok akanku tgkap pic bnyak2 wktu akad nikah dan akan di post di sini k..hehe =)
p/s2 : kepada zulpan/zuli2/lipan...hang jgn lupa mai sini 9hb!!! tolong2 aku angkat khemah n wat keja2 lain..kalau x mai silap hang....wakaka =P

Wednesday, December 03, 2008

menghitung hari...takyah hitung hitung..2 hari ja lagi...haha ( kak aiza & abg onie ) =)

Menghitung hari...ewah2 title kuh, bapak gempakss! wakaka...Tanggal 5hb dis nihh, adalah hari berbahgia kak aiza / aizamia83 dan abg onie / oniesensei di akad nikah kan!...Ewahh2, kawen pon kak aiza..melopehh aku! wakakaka!!! Ahakss, Semoga Kak Aiza dan Abg Onie berbahgia ke anak,cucu,cicit,piut,miut aku doakan..-amin- Kepada Kak Aiza, sowiii sangat2 x dapat hadir kenduri nasik minyak kak aiza yg dijadual berlangsung pada 7hb 12 nih (ahad)..huhu, sebab Ary x makan nasik minyak..Mau makan ayamas sama BigMac jak..wakaka!! Hehe, mlawak jak...Walaupon ary x pi knduri kak Aiza tu, kak aiza dan abg onie ttp dihati sanubari ini..hahakkss ayat puyusss, wakaka =P Tangkap picss bnyak2 k nnti..hehe..

Kad kawen Kak Aiza & abg onie...saper2 dekat ngan rumah kak aiza di (Kg.Batangan Baru,Gayang Tuaran Sabah)...jempot2 la ya...cewahhh, aku plak jadi wakil tukang panggill..wakakaka! =P

Haaa, nilah kak Aiza dan bang Onie...sama2 encemm dan cantikk...bagai pinang dibelah lapan..empat utk kak aiza, empat lagi utk bang onie..wakakaka...=P


Wahhhhh, ni pic kak aiza yg terbaru!!! astagakkk!!! cumilllnyaaaa kan??? Kak aiza ni dah 25tahon, tapi mcm 19 jak muka dia..besala, geng2 tuyul mmg mcm tuhh! muda sokmo..hahakss..kata kak aiza, ni pic dia tanpa mekap...semulajadi cantik la kak aiza nihh, untoong bang onie dapat kak aiza kuh ni..wakakaka=P

p/s 1 : haaa, korang bila lagikk??? sapa2 mo kawen kasitau aku lorr kwn2 k! jgn men rahsia2..tup tap dah anak 3 baru ketahuan..hahakss =P

p/s 2 : Kepada gadis Labuan sorangg tuhh..aiyoooo, dah becinta sakan pon mo rahsia2 lagi ka? Alik2 coverr jak ayat dia..xpala xmo kasitau pon..sapalah kita kan? huhuuu =P

p/s 3 : Aku bila lagi? aku muda lagiii lorrr...kalau dah judooh x kemana gak...Kasi jd kaya mcm datOk K la dulu baru kawen...bila la tu? entahla...wakakakka =P -the end-


anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails