Wednesday, December 17, 2008

award dari nebess & vivi...

Salam, huishhh2, mcm lama plak x bukak blog aku nihh..sibok sggoh aku sminggu dua yg lepas...ditambah ngan 'tenet' yg kadang ada kadang x, pastu lembap mcm sipoot..huhu, ilang mood aku...Nasib bek ada kawan2 yg ingat aku, pastu men kasi award2 lagikk...hohooo..gumbira kembali hidoop ini...thankss kawan2 yg slaloo ingat aku..sayang kamoo semua foreva n eva...insyaAllah..hehe =)


hehe, award dari vivi..thanksss vivi....syg kamooo..hehe..astagakk!!! mcm puyuss ja kan??? xtraodinary lagikkk tu, dictionary pon aku x baca nak xtraodinary..ishkkk2...pastu kunun2 love 'your blog' la kunun!! wakakaka...hehehe..to viviii..i also love your bloggg...cewahhhh, and also love u...opssss....love sbg adik bradik lohhh, jan salah paham nohh!!! wakakakaka =P


heheee, ni plak award dari siXnebess / zarith nur nadiya....dah lama dah dia kasikk award nihhh, aku ja yg x hapdet2...ishkkk2..apala aku nihhh, thankss bnyak2 kat nebess, asal ada apa2 ja mesti aku antara 'the 1st one' dia kasikk...huhuuu teharuuunyaaaa....syg kamooo jgk nebess..hehe =)

p/s1 : 'power blog' award tuh aku xtau dah nak kasikk sapa....semua blog power2 la...sapa rasa blog dia power amik ja k award nihhh..hahaha..bkn cmtu, sbenarnya yg aku nak pass award nih, kebanyakan dah dapat dah pon..xkan nak kasik 2 kali kan? hohooo =P

p/s2 : hehe, 'xtraordinary award' yg vivi kasikkk tu plak aku nak pass kat nama2 berikut...

1) sixNEBES : tok guru kuhhh, insan yg mengajar ku ttg 'dunia blog' nihhh..dari xtau apa2 pasal blog smpaila tau apa2...hahaha...cewahhh, haruslah xtravaganza blog dia nihhh...thankss nebess, kaulah temankuh..cewahhh =)

2) Yantacy : yan, xtraodinary ka blog kamoo yan??? hahaha, amik ja k award nihhh, pastu copy kat blog kamoo...siapa yan di hatiku ek??? hehehe....ntah, no komen? <--- jawapan artis! wakakaka =P

3) Sis Eliza : Kak elisss..ada adiah utk kamooo...hehehe...kak elis nihh ckp dia menyepikan diri..xtau la apa kes..kalau aku tau pon akan ku diam2 kan ja diri nihh..hahaha...muga kak eliss kembali ceria..caiyok2..haha =)

4) Jmeline / JJ : hehe, adik kuhh yg cumill dan pandai menyanyi....hahaha..ada adiah utk kamoo, jumpa anda di AF7 nnti k..hahaha, mcm confiden ja kita kan? ishhk2 =P

5) Sis Gayah / fifi nurbaya : sis gayahhhh mana kamooo??? rindu sis gayah!!! huhuuu, adiah utk kamooo....hehehehe...muga hepi2 slaloooo... =)

:flower::pompom::kiss:

5 comments:

YAN-JESSA said...

adehh..malas nak buat award =p

sixnebess said...

1) sixNEBES : tok guru kuhhh, insan yg mengajar ku ttg 'dunia blog' nihhh..dari xtau apa2 pasal blog smpaila tau apa2...hahaha...cewahhh, haruslah xtravaganza blog dia nihhh...thankss nebess, kaulah temankuh..cewahhh =)<---- ayat ni kan elok time kemarau..kalau time ujan..leh demam tau..sejok btl!pakai ekon jenama apa ni nort?muehehehe..

Meline™ said...

haha xD
ohh... terharu pla rasanya adik disini (A D I K ??) x)

thank you abg ary! insyaallah jumpa kat AF :p

eleza737 said...

hahahahah sedey olok2 jer tu..
neway thanxxx..
kang x busy org apdet..
penah ke busy.??
haha

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

'yan'...astagakkk, nak ambik award pon malas dak nihhh! ishkkk2 =P

'nebes'...hehehe, mana ada ekon apa2 la..semua ikhlas drpd hati yg tulus suci..cewahhhh..hehehe =)

'JJ'...hahaha, ya la adik..jj kan dak2 x cukop umor lagik..wakaka..JJ, pasti buleh tu kalau impian kamoo mo pi AF, JJ kan berbakat besar, gunakan bakat yg dikurniakan sebaik mungkin ;)

'kak elis'...hahaha kak eliss, sama2 kasehhh...busybody tu slalooo sgt2 la, busy lain x kot..hahaha =P

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails