Thursday, December 25, 2008

imej baru blog kuh! baru ka??? haha...2009 yang bakal tiba..dup..dap...


Alhamdulillah...siap jugak templates baru haku??? ada beza ka??? mcm sama ja kan??? hahaha...x kisahla cmna pon...tapi yg penting tujuan aku tukar templates nihh nak 'settlekan' masalah 'lambat loading' blog hakuu...aduiiii, ramai ckp blog ni berat mcm 'tong'..tong apa aku xtau...tong gas kot..Depa cakap, 2 jam baru dapat bukak blog nih..aduiii lamanya! Selain tu, aku ubah templates nihhh sbb mau kasi 'feel' baru kepada aku dalam menempuhh tahon baru yg akan datang beberapa hari ja lagi nih..huhuu cepatnya!!! tahon baru, mesti ada azam dan imej baru kan? hahaha...sebenarnya banyak aku nak kasi 'ucapan trimakasih dan penghargaan' kepada teman,sahabat dan kawan2 aku sini yg banyak membantu aku di sepanjang tahon 2008 nih...Tapi aku simpan dulu ek! sebab aku ingat nak sampaikan semua2 ucapan pada malam 'TAHON BARU' tu..huhuuu..insyaallah..tu pon kalau tenet aku xkena potong! wakaka...trimass semua -ary-

10 comments:

zariQ said...

wajah baru 2009!waahhh!!kau memang terlebih!wakakakaka..
2008 tetap dlm memori..welcome 2009!sama2 la x byr tenet..muehehehe..ilang terus pasni..

eleza737 said...

waaaaaaaaaaaaa ringannye blog ko..
hahahha
pegi buat treatment sedut lemak ke..?

lobess to nebess said...

hehe..2008 penoh makna...ilang trus??? hmmm..xkot..mungkin kejap ada kejap x ja kot..hehe =)

lobess to kak eliss said...

wahhh kak elisss!!! BETOLL ka ni dah ringin?? si nebess cakap masih berat meiii...huhuuuu

IslandLady said...

wahhhhhhhhhhhh dah makin lawa blog yer.... hhhehheeh teruskan lah melawakan blog anda.... hehehehheeh semoga 2009 akn mjadi knangan manis buat semua

lobess to kak lady said...

kak ladyyyy ku sayangggg..heheee..manada lawa meiii..biasa2 aja..ha'ah..muga 2009 penoh makna buat kita semua dan lebih baik dari 2008..still keep in touch! luvss u..

eleza737 said...

aik berat balik daa.. hahahahaha..
kejap je diet pastu x naik balik daa

lobess said...

wakakakaka...berat balik ka??? adeiiii...cedihh ahh cmni..penat2 =(

nebess said...

muakakakakaka..to to to tonggggg..lawa ka blog nih?bkn hang yg ilang tp...adalah!

lobess said...

tp????

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails