Friday, December 05, 2008

majlis akad nikah kak Dilla dan abg edin ( 06/12/08 ) =)

Esok...06/12/2008 adalah hari besejarah dlm pemeli aku...(majlis akad nikah) akak kesayangan kuh yg seorang tu, akak dila..aduiii mcm x cayerrr jakk..kawen gakk dia...huhuuu...Kak Dila anak sulong dlm pemeli aku..Jadi dia yg mula2 kawen, mknanya xdala dlm pemeli aku yg langkah bendol lagii..hahaha, Minggu nihh mmg sibuk la sikit, segala pesiapan akad nikah telah aku, ahli2 pemeli, kazen2 uruskan sikit demi skit...kadang2 aku monteng gak keja utk balik rmh...Mcm2 gak dah aku wat, daripada pasang2 langsir smpai la tangkap ayam kampong nek aku..subuh2 woo dah tgkap ayam..wakaka lawak2 =P

* Akad nikah akan dilangsongkan malam besok (06/1208)..adala kenduri sikit2 untuk akad nikah tu...hehe =)

* Majlis kenduri kawen pulak akan dilangsongkan pada ari Rabu depan (10/12/08) - raya haji ke-3...hehe..Kepada semua kawan2..jempot2 la datang rumah ya..tolong2 aku wat keja...wakaka..siyesss nihhh =P

Dan ini adalah beberapa keping potos kak dila. Saper yg mo nengok kak dila sgt2 tuhh...korang nengok la puas2..hahaha..x cumill pon..aku lagi cumilll kan??..wakakaka =P


hehe, ni lah kak dila...ni time mam bihun sup kat patin corner...adess, x la cumilll mana kak dila nihh, besa2 jak..kalau dari dekat mcm fida mncari bntang pantene tu..wakaka!! dia mcm aku gak..x suka ditangkap2 gambaq..yeke?? haha...tapi kak dila ni potogenikkk wooo...bueeQQ!!! =P

Kak Dila ni penyanyi gak dia....penyanyi kat perlis ni jak..haha..ni pic dia time pesembahan merdeka itu hari...nyanyi lagu siti time nihh...layannn ja..hahakkkss =P

p/s1 : esok akanku tgkap pic bnyak2 wktu akad nikah dan akan di post di sini k..hehe =)
p/s2 : kepada zulpan/zuli2/lipan...hang jgn lupa mai sini 9hb!!! tolong2 aku angkat khemah n wat keja2 lain..kalau x mai silap hang....wakaka =P

11 comments:

mr.LOVESS said...

sedihhh gak aku kalau2 kak dila pindah rumah lain lepas nihh!!! xda sapa da aku nak gadoh2..pastu susah dah aku nak pinjam2 duit dia kalau tedesak..uwaaaa...sedihhh bangett ='(

nebe said...

waahh!!akhirnyaa dpt juga menatap wajah sis dilla..sis sory x dpt dtg kenduri.slmt dari kami sefamily..smpai syurga..hehehe..
vess hang bkn sedey apa xda sepa da nk share bayaq bil nanti.wakakakaka..pasni sis dilla ada anak..hang pula kena kasi anak buah hang duit. :p

eleza737 said...

hehe jgan sedih2.. pegi je rumah die then gado2..

mule2 akak sulong..
pasni..? kau laa kan lobes.. hahaha

YAN-JESSA said...

wahhh..cumilnya kak dilla.. kak dilla samat dari sia moga kak dilla bahagia sampai ke kayangan hahaha =p. "ary" kak dilla ne mcam toyol la..wakakakka =p

mr.LOVESS said...

to nebess...aduiii..tu la pasaiii..lepas ni bil astro,tenet semua diri kuh ini yg kena bayaQQQ!! uwaaaa...kak dila ckp len kali kalau ada masa leh datang jgk sini..hehe, thankss ;)

mr.LOVESS said...

to kak elisss!!! adoiii, segan wooo kalau nak pi rmh dia nnti..kat mana la rmh dia nnti ek? haha, selagii kak elis x kawen ary x kawen kot! wakakaka =P

mr.LOVESS said...

to yan2..hahakss, kami memang org kayangan pon dah..bueQQ!! =P kak dilla ni mmg tuyul bha yan...mcm kaw gak!! wakakakaka =P

zuli2 said...

wakaka... ingat kan dilla picak.... slamat aku. waakkaka.. mcm nak pengsan ja.... wakakakka..

zuli2 said...

adoi botak.. perlu ka aku mai... adoi hg ni... sowt btul.... aku last minute pi penang la... wakakak... kepek btul.....

ienjoy said...

selamat pengantin baru wat kak ko ary..kak dilla ke??hhehhe adik kot ngn kak aiza kan??ary bila lg??wat lipan..napa sebut kepek??wakakkaka

mr.LOVESS said...

wahhh kak aiza..amacam, best x kawen? wakaka..kak dilla ckp thankss sama kak aiza..heheh!!! lipan hang mmg sengallss..xmau kawan dah sama hang!! huhuuu cedihh =(

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails