Thursday, January 01, 2009

tag ka award ne??? hehe..from okf =)

Aiyarrkkk!!! award ka tag ni??? campor kot..hehehe..thankss ek bro KF @ okf...hehe =)

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

..............................................................................................................................................

1) aiyakkk..ni lah awardnya..cutes blogger award??? cute ka aku??? huhuuu...cute la kot kan?..kalau x orang x kasi la aku award ni..wakakkaa! pasannn lagi.. ( copy jgn x copy!!! ) =P

2) yang kasi tag kat aku ne namanya okfind mengikut nickname di SFC..tapi nama betol Zaki kalau x silap...nama komersial dia plak 'zack'..wakaka!!! haaa...kalau dia ne mmg betol2 cumilll...mmg kena sgt dia ne ngan award ne..bleh dipelok2 mcm teddy bear...huahua...matai2 la ceq...hahaha =P

3) 10 fakta/hobi???

1) suka menyanyi...( walaupon suara cam katak nak beranak ) wakakaka =P
2) dengar lagu...
3) tengok movies
4) layan drama korea/jepong..haha
5) men bola,basketball,skateboard
6) bela pokok dan bunga ( orkid & kesinai la plg aku suka ) hahaha =P
7) baca komik, novel, dan majalah ( mingguan wanita ) wakaka =P
8) suka melukis / men game ketika busan2 ;-)
9) berenang
10) last but not least...makan & tidooo..hahaha =P

4) 10 penerima award??? aduiii ramaii eh ( ramai la yg da dapat, huhu ) =P

1) rozana ( oja )
2) Jmeline ( JJ )
3) Nadia Qelate ( nad )
4) Eleza ( kak eliss )

hehe..itu saja...semua cumilll2 nihhh...hahaha.. -end- ;-)


5 comments:

okfind88 said...

tenks ari...hahaha..

eleza737 said...

aiyak abg ary ni...

ary.ahmad said...

hehe..sama2 kasihh bro KF ;-)

ary.ahmad said...

wakaka kak elisss...euwwww, sapa abg ary ne??? huhuuu...geliii eh =P

Adib said...

grrr......

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails