Saturday, January 24, 2009

Hari ini...24.01.09

SABTU...yg agak indah, x jugak panas..xjugak ujan...cuaca baik sgt arini..Smalam tidO lewat2 eh...5 pagi baru tidO...awat eh tidO lewat smalam..ntahla.hahaha=P Petang tadi gak aku ada beli kek..Mulanya ingat nak beli sebijik besar kek tu..tengok2 xcukop plak dah bajet! mahal2 eh kek tu...adeiii, So, beli aja la dua potong ja...wakaka! makan kat situ gak...dgn air kotak oren peel fresh...pehhh layannn! mmg cedapppp!!! seswai dgn harganya..huhu...Sambil2 nak suap kek tu, sempat gak aku wish epi besday tuk diri sndri...hehe...sadisss sunggoh!...Sambil makan tu jgk, ramai plak mata2 pandang aku mam kek, mcm la x penah tengok org mam kek..adoiii pelik2 manusia...siokkk tol x keja ari sabtu...Siokk jgk dapat jalan2 sorang2 kat town..sambil cuci2 mata..hehe...Balik ja rumah, kak pia kol aku..hehe, makin hepi2 eh aku arini..muekekeke...

Hmmm..becakap pasal odisen AF7...aiyakkk!!! perlukah aku pi???..Kak Pia ckp, aku kena pi sbb xda lagi student AF dari perlis! aiyoooo....test nyanyi lagu 'coba' kat kak pia td...seperti biasa, x ingat lirik..Kak pia mcm biasala, tetap kata suara aku merdu...muakaka kembang perawan la aku...Xtau la kalau dia 'menjaga hati'...hahaha...Dia ckp lagi..xsalah mencoba, kalau dapat tu...dah jadi mcm 'bonus' utk diri sndri...betol la jgk tu dia ckp kan?...Xsalah jugak kalau stakat nak ambik 'feel' or ambik 'experience'....So, apa kata hati aku? apa keputusan aku...hehe, insyaallah aku akan pi ;-) Wish Me Luck K! hehe =)

16 comments:

RiEnAnEyKoMa said...

wahhhhh..mcm kamu loveee...selmtt ya...semoga panjang umorrr...
n jgn lupa af7 nie yerrr
moga2 dapt msuk ekk.. rindu bangat sama kmu yaa...huhuhuuhuhuhu

RiEnAnEyKoMa said...

wahhhhh..mcm kamu loveee...selmtt ya...semoga panjang umorrr...
n jgn lupa af7 nie yerrr
moga2 dapt msuk ekk.. rindu bangat sama kmu yaa...huhuhuuhuhuhu

Virgonz said...

pegi jer la... tgk mon tu pun pg.... so jadik la jore perlis yang pertama... huhu...

paling penting student perlis...

cos memang meka nak pecahkan rekod nih...

huhuhu... u go bro lovess... hiks...

tp i masih syang STACY,...!!!

ahaks...

ن٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ Meline™ said...

late wishes!!!
Happy Birthday :)

pi je lah.. ada nasib, untung badan jga :D

lobess said...

mon...miss u tOO...hehe thankss2...mon, amacam odisen aritu? uiks, suda odisen ka kat sabah??? hehe =P

vivi...muakakakaka!!! mmg nak pecahkan rekod nih! rekod tido tanpa bangun2 slama 3 hari...muekekeke..thankks bro ;-)


adik kuh JJ..thankss..AIyokkk!!! JJ pon xpi odisen sana, sruh abg ary pi pulak...huhu..bushhh! JJ..hehe =P

ن٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ Meline™ said...

ek eleh.. Jj mmg nak pi audition je.. tgok keadaann... hehehe..

lobess said...

haha, pegi ja bah...cabar jj ni..dapat xdapat nasib tu jj..yg penting pigi ja dulu..mana la tau ada rezki..kan jj slaloo ckp jj mcm ct nurhaliza kan? muka plak mcm lisdawati...ada juga bha tu sikit2..hahhahaha =P

YAN-JESSA said...

weii..hang p jak la odisen tu..wahh!! dasat2 eh hang tido jam 5 pagi..ishkk2..hang buat apa jak 5 pagi tu??? =p

lobess said...

hahaha..oit2 toyolll!!! panggggg skali!!! 5 pagi? pegi jumpa sama toyolll..panggg panggg kpala dia...wakakkaka =P

ن٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ Meline™ said...

dui.. bkan sa yg ckap sa mcam siti nurhaliza ngan lisdawati.. tpi org sekeliling bha yg ckap..
hahahahahaha..
ya bha, pi lah ni.. insyaAllah ;p

lobess said...

haha..mmg nak sama loh muka jj sama tu lisdawati...hehe....dua2 cantek! wahhh..kena puji da dia =P
Bagus2! goodluck k jj ;-)

ن٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ Meline™ said...

thank you abg ary xD

Zaza said...

eh.. pi odisen af? Bagusla tu.. Zaza sukung!

lobess said...

wahhhh zaza..hehe...xkonfem lg meiii...hehe tQ! =)

Kak Lady said...

heheheeh wish u luck ary... pegi dgn semangat membara dan berkobar2 insyaallah akn berjaya jua di pentas Af7... wakakakakaka ayat bkn main erk... mcm nak p medan perang plak dah... aperpon... "percaya... Pda dr... dgn harapan dan... keyakinan... menuju puncak... gemilang cahaya...

lobess said...

wakakakkaka!!! aiyoooooo!!!! ishhhkkk2...besunggoh tu..huhu..

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails