Monday, January 12, 2009

Hari nihh...( 12 januari 2009 )

CHAPTER 1
Harikan...aku masok paper!..wakakaka!!! x bangga pon, paper sinar ja...wakakaka!!! bukan majalah URTV ka, majalah AKSI AF ka...leh gak nak bangga2 kan? pastu..siap xdak kaler lagi pic kami tu..tengah2 kacau2 bubor! wakakaka lawok2 =P kedekut kaler betol lahh! =P

CHAPTER 2
Hari nih gak aku dapat tau dari somebody pasal audition AF7 dah nak start! aduiiii...Bila aku check2 info, 17hb & 18hb kot..kat KL...awatlah xbuat kat utara sini sama..dekatlah sikit kalau aku nak pi..huhuuu....Ada gak la kekawan sruh aku try2...Tp???? Layakkah AKU??? wakaka, soalan cepu mas..Yelahhh kan, aku xla sedap sgt suara aku, standard karoke jamban ja..menari pon cam pinokio ja..rupa pon xda...huhuuuu....nak try ke x ek???? aduiiiii...untuk pengalaman ja boleh kot..hehe...

CHAPTER 3
Hari ni gak, aku dah siapkan semua sijil2 dan form2 utk sambong blaja...Esok nak pi hantar...Malasnya bila pikir nak sambong study balik, tapi apa leh wat..dunia..kena ada ilmu di dada...huhuuu...Aku Apply ja dulu. Dapat atau xdapat, blom pasti lagi tu...ikot ja takdir aku cmna...Tuhan tentukan....
- end -

8 comments:

zariQQQQ said...

adeh x bangga kunun tp lumpat2 suda dia...audisen tu xda kat utara sbb astro tau kat sana xda yg babakat suda.smbung study?bgs2..follow ur dream..tp di mana?sabah ka?alahai jauhnyaaa.. :P

Dia Ceria™ said...

abg ary! try la bha msuk AF tu! :p
kat sabah bila? kot kot Jj pi kot xD

lobess said...

zariQ! aduyai...org utara pemalu kot! hehe...sambong study dekat2 area sini ja..hehe

lobess said...

jj, cuba cari link jadual audition, kat KK rasanya ujong bulan ni kot..JJ jgn xpi k..cuba k, manatau rezki..sentiasa sukung JJ..hehe ;-)

Dia Ceria™ said...

insyaAllah.. kalau Jj freeeeee :D

pinbaju said...

alalalalala rm 10000 klu ko dapat juara af...hahahahaha lobessss ko sambung blaja kt mana??? kat ums pun ok bah kalau ko berani lah...wakakakakaka but anyway menuntut ilmu tu biarlah kat mana pun yg penting hati ikhlas and ada keazaman mo berjaya...waaaahhhh ...teruskan niat murni mu itu

lobess said...

wahhhh bang ipin..hehe insyaallah, sambong blaja sini2 jugak..xtau lagi dapat mana...huhu. Thankss bang ipin... :-*

googler said...

chloe purse
chloe paddington handbag
chloe uk
dior
christian dior

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails