Friday, January 23, 2009

Hepi Besday to Me! ( 24.01 ) huhu...



Salam...aiyakk!! esok my besday dah ke?...mcm x caya eh! dan dikesempatan ini, aku ingin mengucapkan epi besday kpd diriku yg ke....ke-17..Sweet 17 gitu..Muda lagi aku ne rupanya..wakakaka =P Slalu gak aku prasan..mmg cepat betol masa blalu..masa xkan tunggu2 kita punya..mmg dia x kasi change, dan makin lama umor kita pon makin meningkat gak...Tapi amacam ngan prangai kita? stay xda prubahan..atau tranform kepada lebih baik2 lagi??? mmg respek kalau kita dpt ubah kpd lebih baik tapi lebih baik xda prubahan langsong drpd kita brubah kpd sesuatu yg lebih burok...lu pikir la k sndri...hehe, cilok ayat nabil jap =P Aku pon x sangka gak...tup tap tup tap...dah 22 umor aku nih...haha, bocoQ eh rahsia...haha..Bapak aku ckp, waktu umor dia 22, dah dapat anak 1...sapa ek? akak aku la...haha..Tapi aku..fuhhhh!!! masih tercari2 matlamat hidop...nak kawen??? fuhhh xyah sembang, mmg jaoh sgt2 lagi...Pejalanan aku masih jaoh betol...Tapi aku akan berusaha utk melangkah satu demi satu...Sebab aku tau, perjalanan 1000 batu bermula dari satu Langkah..cewahhhh! hehe....Hmmm, bercakap tentang hajat....Aku doakan supaya diberi kesihatan yg baik2 saja, terang hati, diberikan rezki, dan supaya diberi petonjok ke mana aku harus melangkah...amin....Terima kasih kepada semua kawan2 yg menyayangi aku...aku pon sayang korang gak. tersangat2 syg...Tanpa korang siapalah aku kan? huhu...Kepada Kak Pia, Ary mohon maaf atas semua kesalahan Ary sama Kak pia..syg kak pia sgt2...Kepada teman ku...Thanks for evriting, Mmg x terbalas semua kebaikan kamoo...Jgn risau, apa pon terjadi..u will always be fine..i nope..Aku sentiasa doakan kesihatan & kesejahteraan kamoo...Dan kepada Dia...aku sentiasa cinta kamoo...hahaha =P Perghh! dah karangan nih, Banyak tol kesilapan tatabahasa..mmg BM fail pon..wakakkaa =P Tapi apakan daya, hanya coretan yg x seberapa ni yg mampu aku luah kan...Honestly, seumor idop aku x penah pon sambot besday aku nih, xpenah ada kenduri apa2, xpenah gak ada party besday apa2 mcm org lain...Hadiah besday? hahaha, sekali ja penah dapat...waktu tu kat PLKN...kawan2 PLKN kasik.....Xpa, suatu hari aku sambot gak besday sama2 ngan binik aku....Tapi masalahnya...sapa tu??? wakakakkaka...Binik ku itu haruslah org yg x penah sambot besday gak..Ada ka org mcm tu?? hahahhaha...ntah...n never mine pon ;-) Fuhhh panjangggg gilakkk....last but not least...semoga hari-hari ku lepas ni akan lebih baik baik dan bermakna dari hari-hari sebelomnya...amin... -the end & hepi epi besday to me..huhu-

13 comments:

zariQQQ said...

ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN NORT
MAY GOD BLEESED YOU
AMIN..amin..amin..
adiah aku cuma doa..doa..doa..kesejahteraan hidup kamu..kamu..kamu..

lobess said...

hehe...thankss zariQ! tu pon da cukop..thankss ;-)

Dilla said...

happy besday..moga pnjg umo dan d murahkan rezeki...

lobess said...

cakkkk....makacehhh! abg lobes syg cak2...blaja baik2 k, n take care dik ;-)

zuli2 said...

slamat hari jadi lobes.... lama tak dengaq khabaq hg... hg apa khabaq...??? aku ok jak... kk bye... malu sudah aku ngan hg sbb lama tak embang na...

lobess said...

hehe, thanks pian...adeii..x tnya pon ko ok ke x..pepandai ja tlong jawab...wakakkaa...ha'ah..malu gak nak sembang ngan hang...huhuuu ='(

w@nNz said...

happy birthday lobess... rupanya x jauh birthday kita... hehee

w@nNz said...

happy birthday lobess... rupanya x jauh birthday kita... hehee

Fifiey82 said...

Happy Befday My Lobesss... Semoga Dpt Masuk UM... Boleh Kita Deting Meting... muakkakakka semoga pnjg umur murah rejeki.... Ingat Allah sll...

Fifiey82 said...

erk lobess bepday ko sama dgn bepday adik sa.... tp dia lg muda dr ko baru 9 thn... mukakkaka

eleza737 said...

potongg manuk nyaaa,
potong manuk nyaa..

eh silap..

potong kuihnyaaa
potong kuihnyaaa

hahhaaha

hepi besdey abg hazry

Lady said...

happy birthday ary... may god bless n hope ur wish come true... aminnnn....

lobess said...

WANZZ..hehe, thankss..ha'ah..dekat2 ja besday kita...hehehe


sis GAYAH kuhhh...hehe makasihhh...muga2 dpt sambong blajaQ..xkisah kat mana..amin...haha...wahhh!!! Siapakah nama adik mu itu..buleh kah daku berkenalan dgnnya..muakakkaka =P


oittt2 liJAH, apa ni manok2 ni??? muakakkaa sowt!!! hehe..thankss jgkkk! muahkkks2! =P


Kak Pia...thankss..miss u..huhu...yup, kak pia pon sama..muga semua hajat kak pia tercapai...muga kawen cepat2 sama abg mey2..muakakaka =P

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails