Tuesday, February 17, 2009

GoD of waR 2...yang fuyOhhh!!!

Salam, kali nih aku mo review pasai game plak....Game bertajok...God of War 2 ( GOW2) sambungan daripada game sebelomnya God of War 1...Actually dulu adala jugak penah main game nih. waktu tu main ( GOW1 )...xla rasa siok sgt...sbb tu aku lupa tajoknya eh. Dan keblakangan nih, kastemer2 cilik aku request sruh beli ini game...so, aku pi la beli smalam..hehe..
Alhamdulillah jugak, bisnes PS2 aku semakin mendapat sambutan xkira yg kecil mahupon besar, tua atau muda...hoho..Mmg siok tengok budak2 men game...ada gak yg dasat, aku pon kalah..muakaka! Tapi kalau men game bola, sowi2 stoberi la kalau nak lawan aku..Akan ku blasah itu budak 10-0...muekeke=P Insyaallah kalau ada modal lebih, nak tambah lagi bilangan PS2 yg hanya baru 2 bijik itu! hahaha, wat malu ja cakap..adehhh...xpa,dah tu ja modal aku ada meh..muakakaka=P yalakan, kalau da beli set baru, kena beli tv la bagai kan...hohooo..pelan-pelan kayuh...
Bebalik kpd storyline GOW2, pehhhhh!!! game ni mmg tersangat2 siokkkkkk!!! wow! tu ja leh aku cakap ttg grafik game nih...cantek,real,lawa...Gameplay dia? fuyohhhh! best gilakkk, mencabar, dasat....Ditambah dgn musuh2, syaitan2, jin2, dan raksasa yg realistik dan besar itu mmbuatkan aku takot gak kadang2...wakaka! Tapi kalau sapa ada tekanan jiwa atau tgh tensen mmg lah aku sarankan men game nih...Mmg puas gilakkk blasah semua penjahat2 tu, hero game nih mmg kuat lohhh, power+best gilakkk kuasa dia...hahaha...kumpolkan semua magic dan korang punya skill lawan akan lagi best. Perlu jugak strategi nak menentang lawan2 yg kuat. pastu...perlu kesabaran mau meniti jambatan2 maut..muakakakka! apapon...mmg bebaloi beli game nih, dgn bermodalkan rm5, dapat main game yg siokkk dan dasat ini...wakakaka=P -peace-



10 comments:

zariQQQ said...

tajuk mcm seram ja..adeh..tuhan peperangan ka?erk..

ary.ahmad said...

wahhhh zariQ!!! lajuuunyaaa kumennn??? aiyakkk! hehehe..ha'ah tuhan peperangan..dia mo cakap dia tuhan segala peperangan kot. kunun2 dasat la dia nih..hoho

zariQQQ said...

erk laju ka..?
dewa peperangan lagi mantop dan sesuai kali..

ary.ahmad said...

yalakan..dewa dlm omputeh apa ek?

Meline™ said...

lohH~
game ni.. mmg best ahh~~

ary.ahmad said...

wah! jj penah main ka? wor3 katanya akan keluar kan? mesti lg siok kan? aiyooo..da berjam-jam main..x habis2 lagi main yg gow2 nih...susah jgk..hahaha =P

Meline™ said...

tulah.. nak rosak gunstick gara2 kekerasan tgn ni.. hahahaha!
bila war3 nak kuar eh? huhu~

nucy_loves said...

ni game apa plak ne??
asal malang aku ne.. asek jumpa leLaKi spesis meN game thP gabaN punya maBuk??? adoiiii...

ary.ahmad said...

wakakakaka kak nunu!!! adoiii2....nahhh tekena tempias pula saya! haha!=P

technology said...

bilishi
aodili
lundun1001
liwupu
manchesite

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails