Tuesday, May 26, 2009

my new frenss..=)

Entah knapa...sejak sbulan yg lalu aku tetarik dgn kesantekan ikan karin atau nama sentipiknya ikan lagaderhermoset atau singkatannya laga..muakaka...mulanya aku tenampak kat kedai ikan di kangaq..trus aku sambaq sekoq...kembang woooo...dan sehinggalah hari ne, aku dah ada 4 ekoq ikan laga lain2 jenis dan warna...mmg rasa bangga ada ikan2 ne...kalau nak tdoq atau nak tenang2kan pikiran pon bulehh..tenang jak nampak ikan2 nihh...huhu...owhhh my gepren i miss u..nahhh..xdak kena ngena langsong ikan ngan gepren..wakaka!!!=P

yang ni spesis red saga...mmg lawa wooo...sekoq ja tau ada kat sini..aku jak ada..haha=P

Yang ni plak laga siam...biru2 warnanya...mmg sgt2 lawa time malam dan time dia kembang perawan...

abo, kucing aku yg try nak curi ikan...sudah aku tampaq2 muka dia sratos kali...hahaha=P

4 comments:

eleza737 said...

muahahaha jangan sampai perut abo jadik aqaurium

fieyna_daFFi94 said...

lorh....nape tampaq abo tuh???
cian dy taw.... hahahaha...

ary lovessa said...

kak eliss misyuuss..muakaka..si abo jeles tu..xdak org nak syg dia dah..syg kat ikan jak skang ne..haha=P

fifinaa..adehhh..tampaq kuceng mmg best wooo..dia xda tampaq balik..kalau tampaq org sure kena penendang punya kan?..hahaha=P

zariQQQQQQQ said...

wakakakakaka..adeh..gelak ja sa tau..ZzzZzzzz...miaauuuuuu!!!

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails