Monday, March 16, 2009

Pian oh! Pian!!!

Salam....huyoooo lama eh x update blog, dekat sbulan dah x online..hoho, bzbodi betol semenjak 2 menjak dan 3 menjak nihhh...Tapi aku sentiasa sihat2 saja..alhamdulillah..hehe=P Post kali nihh adalah tentang aku dan pian a.k.a zulpan a.k.a lipan...muekekeke=P Ari jumaat lepas smpai la kemarin ( ahad )...pian meluangkan masa cuti skolah dia melawat negeri perlis yg indah lagi mempesona ini...haha=P 2 malam jak dia tdoQ rumah aku...yelahkan, budak2 mmg akan spent paling lama 3 hari 2 mlm ja kalau pi mana2 pon...apa2 pon, thanks noh pian, sudi datang mlawat aku...hehe...kat bawah nih, ada la 6,7 keping gambaq kami tangkap sbg kenangan....sikit jak kami tgkap, bateri kamera tetiba jak abis..aduihhh ( lupa nak charge ) hahaha =P


Seperti dirancang, kami pi pdg besaq...cari2 adiah utk gepren...masalahnya..ada gepren ka kami??? wakakaka..Selain tu, kami pi sana nak makan pulot ayam...pehhh!! punya lama aku x mam pulot ayam dan punya lama aku x pi pdg besaq....haha=P

Pian beli2 bear2 untok gepren dan kawan katanya...aku pulak hanya menjadi pemerhati dan tukang kasi pendapat ja..haha..pian beli 2 bear2..aku x tolong angkat pon...malu wehhh nak jalan bawak bear2...hilang kemachoan aku nnti...wakakaka! nasib baik dia kasi kasik plastik beg itam..kurang skit rasa kemaluan...dan aku pon trus sambaq 1 bear2..tp xtau nak kasi sapa..hahaha..makasih kpd pian kerana turut pegang bear2 aku tu sampai balik...=P

Huyohhhh...encem x? muekeke...pinjam jap utk begaya ja..tapi x beli pon..muakaka=P ( adehh, mcm muka picak plak si pian pakai specs ituuu...wakaka)

Jersey man.utd untok musim depan...dasat betol siam nih...up to date betol...hohooo layannnn...

Balik ja dari pdg besaq, kami singgah kat tmpat bulong unta.....

pehhhh!!! mcm hero pilem...muakaka=P

pian ohhh piannn!!! hehehe...


Pic2 bawah ni plak kat kuala perlis...Time nak antar pian balik lgkawi...sambil2 tunggu feri smpai...huhuu...




p/s : thanks pian..kasi coklatss tu..da abis pon aku mam..hehe
Thanks kasi spray rambot...haha, padahal hang tetinggal kan? muekeke
Len kali datang la lagi k? tolong aku basoh pinggan cawan kat kedai...haha
Oittt! hang punya gelang2 yg tetinggal tu blom jumpa lagi la...adehhh!
Kalau aku p lgkawi nnti aku roger k..hehe..kimsalam kat cak2 k! wakaka..nahhh!
-the end-

12 comments:

zuli2 said...

erkkk selakak hg... pic hg aku amik smua elok2... time aku punya smua mcm apa jak.... wakakkakaka.... mcm hero hindustan konon..cet...

ann said...

nak bebear!!! ary nak bebear tuh... hakhakhak

zuli2 said...

oit2.... klu hg jumpa gelang tu hg simpan tau.. aku syg gelang tu... hiks.... klu mai langkawi habaq na... mai tidoq bilik aku pulak.. wakakkaka... bleh tido sekatil.. mandi sebilik... berak semangkuk... erkk... wakkakaka

eleza737 said...

waaa ensem abg pian.. wakakakak
kalah abg ary

IslandLady said...

heeheheh syoknya korg b2 erk...
uhuhhuuh x ajak2 pon...
ader pon pian ajak2 ayam...
heheeheh
piannnnnnnn nak bear2 jugakkkk
haahahahaha

zuli2 said...

erk sowt sir eleja....

zuli2 said...

hahahah lady... alalal.. nak bear gak.. mintak kat si arang tu.. ahaks

Anonymous said...

muahaha...ni ker dak tecik tu????

yoro okino said...

wahhh mcm besh jer...tu zuli ker??huhu..korng g bercuti sama2 ekk..mcm bulan madu ler plak...hehehe...xpernah lagii aku smpaii perlis nie..klu naik bas darii tempat aku..meletopp gak ler bontot aku nntii...tapi nmpak mcm besh jer....hehehe..rinduu korng sume...

ary.ahmad said...

wahhh! bnyak jgk ne kumen..hehe..syggg semuaaa..pian, ujong tahon ne kita p sabah jum??? kasi bear2 kat aweksss..haha=P

Syazwan Yazid said...

memang sempoi bro...

Anonymous said...

jom ary ikut sy p sabah ujong bulan nie, smbut pesta kaamatan, sambil jmpa gepren la....hahahahahahaha
{mami x}

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails