Monday, February 09, 2009

af7 odisen???

muekekeke...ni odisen nyanyian yg petama kali aku join dlm idop kuh..result? x benasib baikkk...huhuuuu..xpa2, coba lagi di masa mendatang...mmg letih sgt2 part nak tunggu giliran nyanyi...tapi siokkk jgk. Nak tau apa kes yg siok tu..pegi la try masok odisen..muekekeke...Actually lepas abis odisen mmg nak balik perlis teros sbb besoknya ada kerja & kerja...But seblom tu aku rancang nak jumpa2 sama si 'nebess' dulu...tlepon-tlepon x diangkat..huhuuu..Last2 aku kol rumah dia, akak dia yg angkat..katanya si nebes pegi rumah ayahnya di sungai besi sana...Oleh kerana kuciwa jgk xdpt jmpa si nebes, aku pon trus begegas ke stesen bas puduraya utk balikkk kamponggg...Nak dipanjangkan crita, riana call akuh...katanya mau jumpa 'sikijap' (kunun)....pastu ckp bawak kawan yg aku x kenal...saspen gak la, maunya dia bawak diana danielle ka, x ke pingsan aku situ...yelah, kan nama sama kan...adrianna natasha danielle + diana danielle....muakakkaka..Tunggu punya tunggu...datanglah beliau dgn serombongan kwn2 yg mmg aku kenal sangat dah muka2 tu ( si sun, abg casper, sis liana, dan abg pezal )...aiyakkk! wat saspen jerr...katanya nak jmpa sat ja...tapi...aiyakkkk! si lija terbang datang beberapa 'detik' selepas itu...setelah di call...bagus sunggoh stacy frenz nihh..teharu aku...huhuuu =P

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

12 comments:

zariQQQ said...

wakakakakaka..tuhan ada plan buat hang..xdpt jmpa aku tp dpt luangkan masa sama2 SFC.xla frust mana pon kan..
ada story sebalik ketiadaan aku..jan marah haa..aku doakan hang bad luck..aku ja yg jaat.. :D
nxt year cuba lg..dan terus mencuba..sorry sgt2!
insyaallah akan ditebus kesalahan yg x seberapa nih..muekekekekeke..

eh pjgnyaa komen aku..erk!!!

LoB-LOb said...

muakakaka zariq...no hal lohhh...ada juduh jmpa jua meiii kitak..hehe

Meline™ said...

dapat ke tak? :DD

LoB-LOb said...

xdapat meiii jj..sikit lagik! huhu..xpa2, learn from experience...hehe..jj bila lagik? hehe

Anonymous said...

hahaha...caiyokkk2...jema tertunggu ulang siar audition tue...ehe....nyanyi lagu per time tue..??.caiyokk..

LoB-LOb said...

muakakaka! ada ka kamera? xprasan la kamre...muekekeke! =P

LoB-LOb said...

harap2 xda...hahahhaha =P

Meline™ said...

takpe2...
thn depan cuba lgi ^^

Jj.. tahun depan! wah tak jnji! xp

LoB-LOb said...

ya mehhh..kena bnyk lagi praktis..and kena besedia dlm bnyk aspek lagi...sekurangnya..dah ada pengalaman jgk sikit..hehe ;-)

Kos Serani said...

Lobess jgn putus asa...tahun depan cuba lagi, kalau tak dapat juga, masuk Akedemi Nasyid la heh heh heh

Meline™ said...

wah.. tak nak ahh..
tak ready nii brooo.......
;p

insyaAllah la eh~ ^^

Ary.Ahmad said...

kos ~ muakakakka, ingat mo masok rajalawak loh, tapi i x lawok la plak..muekeke, thanks =P


jj ~ aiyakkk dik! try saja bha..x rugi try...hehe, apa pon..study bebaik dulu k...hehe ;-)

anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails