Thursday, January 22, 2009

5 MOST IMPORTANT THINGS IN MY LIFE (tag dari riana & vivi)

* Sila paste 5 gambar benda yang agak penting dalam hidup.
* Pastikan gambar yang di snap sendiri, bukan copy dari mana-mana & adalah barang anda.
* Terangkan kenapa benda itu berharga bagi anda.
* Tag 5 rakan yang lain.

hehehe, actually tag ne bukan men lama dah riana sruh aku wat..Tapi oleh kerana aku tidak punya kamera, aku tanggohkan tag itu sehinggalah akak kuh memberi kebenaran menggunakan kamera nya yg x seberapa itu...hahaha, nak tgkap guna enpon? aiyoooo...enpon aku pon xda kamera gak..muakakaka =P


5 MOST IMPORTANT THINGS IN MY LIFE


1) Koleksi komik, nobel & dvd2 kuh - hohoooo..menda2 ne semua aku kompol start zaman form 1 dulu lagik...huhu, sanggop2 kompol duit tuk beli...dulu ingat nak kompol stem, tapi mcm xda pekdah plak kompol stem. Jadi aku kompol la menda2 nih, disamping dijadikan sbg hobi, mengisi masa lapang, ketika keboringan atau utk mencari ilham...hehe...

2) Ni plak mp3 kuh yg x seberapa...murah2 ja aku beli, dah lama jugak dah, hampir 3 tahon dah..tapi masih mcm baru..muakaka! xmo xplain bnyak sini....yg penting, muzik = my life..hehe =P


3) Hahahaha, ni lah teman hidop kuh! my enpons..murah lagi mudah digunakan..wakakaka =P Yang 1 lagi tu dah rosak dah, tinggal rangka ja, tapi aku akan cuba repair...hahaha...Bukan aku 'kedekut' xmau beli enpon2 up to date, tapi..ada la peristiwa2 zaman lalu, yg wat aku xmau pakai dah...peristiwa apa ek? biarlah rahsia ja..huhuuuu, xpa..janji leh sms ngan call..lagipon, bkn ada org nak sms aku pon..wakakakka! =P


4) Aisehhhh, ni plak apa? haha, actually nak pokus kat 'sikat' tu ja...tapi bila aku tgkap pic sikat tu sendirian, lain mcm plak bentoknya aku tengok...wakakaka! so aku tgkap la ngan apa yg ada dlm almari kuh itu...Sikat ni aku beli lepas ja abis SPM, sbb lepas abis spm aku dah leh simpan rambot panjang2 skit..Rambot aku ne jenis agak krinting, so sikat ne bleh membantu aku utk design2 rambot aku mcm2 jenis stail...best wooo..wakaka..xnyesal beli walau harga lebih kurang rm15.90...wakakaka =P ( turot kelihatan, perfume kuh yg dah setahon lebih beli, tapi x habis2 lagi aku pakai ) wakaka =P


5) Hohoooo, my topi...aku xleh idop kalau jln2 xda topi...sbb 1 adalah, aku xtahan panas kulit aku cepat sunburn...sbb 2, topi buatkan aku lebih kompiden dgn diri sndri..dun no why..hohoo..sbb 3, aku nih jenis pemalu...so kalau ada org pandang2 aku..aku akan tundokkan muka, so xnmpak la diorang muka aku nih...tapi masalahnya...Ada ka org berminat nak pandang2 aku???? wakakkakakkakakakkakakkakakka =P


6) Haha..syarat 5 benda ja..Terlebih plak 1...xkira nak letak gak =P Last but not least...my sweater...huhu, sweater kesayangan kuh..Walau dah lusoh + tua + season in the sun dah...tapi ttp syg...Dah dekat 4 tahon dah pakai...Kalau aku demam kan, pakai ja sweater nih, trus semboh demam..haha, sukati la kalau tak caya=P..Adala sbb musababnya aku syg baju nih...hehe.... -end-


Seterusnya...aku adiahkan tag nih kepada nama2 berikot ( sila2 buat k! ) :

1) Nurull Jessa
2) Lipan / pian
3) Bek2 / eda
4) Kak Pia / islandLady
5) Nadia Qelate...





anda juga mungkin meminati...

Related Posts with Thumbnails